Privacy verklaring2018-11-11T12:44:14+00:00

Deze privacyverklaring werd voor het laatst op november 11, 2018 geüpdatet

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met de gegevens die we via https://viekazorg.nl over u verkrijgen. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij vermelden duidelijk met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij streven ernaar onze verzameling van persoonlijke gegevens te beperken tot de persoonlijke gegevens die enkel nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij vragen eerst uw uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming vereist is;
  • wij nemen passende veiligheidsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen en eisen dit ook van partijen die namens ons persoonsgegevens verwerken;
  • wij respecteren uw recht op inzage van uw persoonlijke gegevens of verbetering of verwijdering ervan, op uw verzoek.

Heeft u vragen of wilt u precies weten welke gegevens wij over u bewaren, neem dan contact met ons op.

1 Doel, gegevens en bewaartermijn

1.1 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:
Contact door middel van telefoon, mail en/of webformulieren
Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:
  • Naam, Adres en Plaats
  • E-mail adres
De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:
Verkregen toestemming
Bewaartermijn
We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.
1.2 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:
Het verzamelen en analyseren van statistieken voor website verbetering
Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:
  • Bezoekersgedrag
De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:
Verkregen toestemming
Bewaartermijn
Na beëindiging van de dienstverlening bewaren we de data gedurende de volgende periode: 14 maanden.

2 Delen met andere partijen

Wij delen uw gegevens niet met (overige) derden.

3 Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Raadpleeg onze Cookieverklaring voor meer informatie over cookies: cookiestatementWij hebben een gegevensverwerkingsovereenkomst gesloten met Google.Google mag de gegevens niet gebruiken voor andere diensten.

4 Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

5 Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

6 Wijzigingen aan deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Bovendien zullen wij u waar mogelijk ook actief op de hoogte brengen.

7 Inzage en wijzigen van je gegevens

Heeft u vragen of wilt u weten welke persoonlijke gegevens wij over u hebben, neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via de gegevens onderaan in dit document. U heeft de volgende rechten:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonlijke gegevens nodig zijn, wat er met uw gegevens gebeurt, en hoe lang ze worden bewaard.
  • Inzagerecht: U hebt recht op inzage van uw persoonlijke gegevens die bij ons bekend zijn.
  • Recht op rectificatie: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te laten verwijderen of blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, hebt u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht om uw gegevens door te geven: u hebt het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen bij de verantwoordelijke voor de verwerking en deze volledig door te geven aan een andere verantwoordelijke voor de verwerking.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij voldoen hieraan, tenzij er gegronde redenen zijn voor verwerking.
Zorg ervoor dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we geen gegevens van de verkeerde persoon wijzigen of verwijderen.

8 Klacht indienen

Wanneer u niet tevreden bent over de wijze waarop wij omgaan met (een klacht over) de verwerking van uw persoonsgegevens, heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

9 Functionaris Gegevensbescherming

Onze Functionaris Gegevensbescherming is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Als u vragen of verzoeken heeft over deze privacyverklaring of voor de Functionaris Gegevensbescherming dan kunt u hierover contact opnemen met Binne Brouwer, via binne@viekazorg.nl of telefonisch via 0626912985.

10 Contactgegevens

Stichting Vieka
Noardkamp 14
9243 KW Bakkeveen
Nederland
Website: https://viekazorg.nl
Email: info@viekazorg.nl
Telefoon: 0626912985

Bijlage

Google Web Fonts

For uniform representation of fonts, this page uses web fonts provided by Google. When you open a page, your browser loads the required web fonts into your browser cache to display texts and fonts correctly. For this purpose your browser has to establish a direct connection to Google servers. Google thus becomes aware that our web page was accessed via your IP address. The use of Google Web fonts is done in the interest of a uniform and attractive presentation of our plugin. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO. If your browser does not support web fonts, a standard font is used by your computer. Further information about handling user data, can be found at https://developers.google.com/fonts/faq and in Google's privacy policy at https://www.google.com/policies/privacy/.