Activiteiten voor ieders talent!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die een dagbesteding en/of leer- werkplek zoeken. Heb je een WMO of WLZ (PGB) indicatie? Dan is deze werkplek misschien wel wat voor jou. In samenwerking met Recreatiecentrum Dúndelle, de KleinsteSoepfabriek en Natuurmonumenten hebben we een gevarieerde leer- werkplek voor  verpakkingswerk en groenvoorziening. We vinden het belangrijk dat mensen een leuke en zinvolle werkplek hebben waarin ze zichzelf kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo en kunnen meedoen in de maatschappij. Samen met het steunpunt Zorg & Onderwijs Fryslân bieden we ook dagprogramma’s voor jongeren en jongvolwassenen die niet naar school gaan.

Vieka, Voor Ieder Een KAns!

Onze werkzaamheden

Bosmaaien

Groenvoorziening

Hou je van buiten werken? Er is veel onderhouds- en groenwerk bij Dúndelle en Natuurmonumenten. De werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit snoeiwerkzaamheden en opruimen van de omgeving. Ook onderhoud van de gereedschappen is onderdeel van de werkzaamheden.

KleinsteSoepfabriek

Verpakkingswerkzaamheden

Lijkt het je leuk om in een industriële productieomgeving te werken waar biologische soepen en bouillons worden bereid? Bij de Kleinstesoepfabriek doen we werkzaamheden zoals doosjes vouwen en etiketteren van potten en zakken. Je leert hier werken volgens de hygiëneregels die gelden in een fabriek waar voeding wordt bereid en waar kwaliteit erg belangrijk is.

Overige werkzaamheden

Is het een keer rustig of is het slecht weer, dan kan er gewerkt worden aan diverse producten die uiteindelijk verkocht kunnen worden in onze webshop. Daarnaast zijn er zo nu en dan ook creatieve of productiewerkzaamheden op de locaties. Sindskort hebben we ook een winkel met een atelier waar we 1 dag per week mooie producten maken.

Waarom kiezen voor ons?

Er is veel persoonlijke aandacht, doordat we met kleine groepen werken. Mensen met verschillende indicaties zijn welkom! Door de verscheidenheid aan taken zoeken we, waar mogelijk, de meest passende activiteit bij iemands wens en talent. Onze filosofie is dat wanneer iemand met plezier werkt het resultaat ook beter zal zijn! Kernwaarden als verbinding, zelfontplooiing, persoonlijke betrokkenheid en respect staan op de voorgrond. Daarnaast werken we in een prachtige omgeving! Een dorp omringt door natuur met bossen en heide!

Jezelf ontwikkelen vinden we erg belangrijk bij ons bedrijf. We kijken dan ook hoe iemand zich nog verder kan ontwikkelen binnen onze werkplekken of eventueel bij een werkervaringsplek binnen een regulier bedrijf. We maken doelen die we regelmatig met elkaar evalueren om de voortgang bij te houden. Waar mogelijk zullen we mensen ook begeleiden naar een andere (betaalde) baan.

Onze werkwijze

Voordat je begint is er een intakegesprek. We bespreken de wensen, mogelijkheden en andere bijzonderheden. Als je bij ons komt werken volgt er eerst een proefperiode van 8 weken. Hierin kijken we of de werkplek past bij je en of het klikt met de begeleiding en de andere werknemers. Als dit positief is, dan wordt overgegaan tot plaatsing. Alle doelen, wensen en afspraken worden vastgelegd in een zorgplan. Deze evalueren we minimaal 1 keer per jaar met elkaar.

Om een afspraak te maken voor een intakegesprek kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Onze partners