In 2018 hebben we voor het eerst kerstbomen verkocht. De opbrengst van de verkoop gebruiken we om te investeren in ons zorg- en leerbedrijf. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuwe werkkleding, gereedschap of een cursus voor onze meewerkers. Een groot deel van de bomen hebben we samen met de groep meewerkers van Vieka uit de grond gehaald. We hebben een hoop nieuwe dingen geleerd met elkaar. Daarnaast hebben we besloten dat we zelf ook kerstbomen gaan kweken. Komende maand start de voorbereiding hiervoor.

Het verkooppunt was bij recreatiecentrum DĂșndelle achter de hekken van het midgetgolfterrein. Ons eerste verkoopjaar was wat ons betreft een succes. We hebben zelf wel een aantal verbeterpunten voor dit jaar die we gaan doorvoeren. Mochten er verder nog suggesties of verbeterpunten zijn, dan horen we die graag.

kerstboom