Hoi Moi in het Westerkwartier

Op zaterdag 16 juni doet stichting Vieka mee met de Hoi Moi dag samen met de kleinste Soepfabriek in Leek. Vieka wil samen met de Kleinste Soepfabriek leer- werkplekken creëren op het gebied van verpakkingswerk en groenvoorziening. In de toekomst kunnen hier wellicht nog andere activiteiten aan worden toegevoegd.

Tijdens de open dag vertellen we u graag wat we willen gaan doen samen met de Kleinste Soepfabriek. Ook kunt u meer informatie krijgen over het aanbod wat Vieka nu al heeft bij andere samenwerkingspartners. U kunt tijdens de open dag ook een rondleiding krijgen door de fabriek en proeven van de heerlijke soep. We zien u graag in Leek op 16 juni tussen 12:00 en 16:00. De koffie, thee en soep staan klaar.

Locatie: de Kleinste Soepfabriek
Adres: Kapteynlaan 1, 9351 VG Leek

Hoi Moi dag